Nieuwsflash levenskunst-verbeterde versie
 
Email Header
Sorry voor het ongemak..... De vorige mailing bevatte niet-werkende buttons en foutmeldingen. Alles zou goed moeten werken nu! 

Welkom op 'The living games'

Living vzw is opgericht om het samenleven van alledag in een nieuw licht te zetten. Onze maatschappij kent vele uitdagingen, waarvan 'hoe in vrede samenleven' wellicht de belangrijkste is. Vrede is een vaak misbegrepen woord en is in het verleden vaak gebruikt om vermijdend te zijn op wat er werkelijk in elke mens leeft. Met 'The living games' zetten we een eerste stap in het werkelijk contact maken met onszelf en elkaar op een speelse manier. Winnen of verliezen komt dan in een heel ander daglicht te staan. Plezier verzekerd!
Welkom!
yd2

The living games

Ontmoetingsavond - Living vzw
Zaterdag 26 november - 19 tot 22u

Spelen doet iets met de mens. Als je durft waar te nemen tijdens het spelen verras je in de eerste plaats jezelf. 

Normen en waarden maken vaak onmiddellijk plaats voor enthousiasme, vechtlust, plezier… maar ook jalouzie, hoogmoed en machteloosheid zijn deel van 's mensen kleurenpallet. Vaak zijn we het spelen verleerd…. of hebben we misschien nooit écht leren spelen...

yd2

Concert
Trobarjan & friends ONE uitgesteld 

Concert - Living vzw

Het concert "Trobarjan & friends" is uitgesteld naar februari 2017. Meer details volgen, maar het beloofd een rijk gevulde avond te worden.

Dit concert kadert in een reeks van 3 concerten waar Trobarjan telkens put uit zijn oeuvre van 30 jaar composities. Verschillende muzikanten uit eerdere en recente samenwerkingen, passeren de revue...


 

 

 

3vleugel-leefacademie
Jan Koenders en Lutghart Witters - Eester 21 - 2960  St-Lenaarts - www.3vleugelleefacademie.be
info@3vleugelleefacademie.be - 03/480 85 55 - 0478/52 41 83 (Lutghart) - 0476/21 93 60 (Jan)